Trading Navigators Methode review ervaringen

Trading Navigator Methode ervaringen en review

Trading of beleggen in aandelen en/of opties brengen risico's met zich mee, zeker als je niet voldoende kennis van de beurs hebt. Je kan ineens alles verliezen als je de verkeerde keuze maakt. Het duurt enorm lang om de nodige kennis te vergaren over beleggen in aandelen en/of opties.

Ik deel hier graag mijn unieke ervaring met Trading Navigator methode.

Let op: Dit gratis webinar is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Inhoud

Valkuilen en risico's voor beginnende beleggers:

 • Snel geld willen verdienen met aandelen en/of opties en handelen zonder kennis terzake
 • Investeren van al het geld in één aandeel zonder spreiding.
 • Investeren in een te dure adviseur of te dure beleggingsproducten
 • Geld lenen om te beleggen is nooit goed. Want beleggen is een soort van gokken. En bij gokken kan je geld winnen of verliezen. Geleend geld verliezen maakt het verlies twee maal erger.
 • Geen geduld hebben en geen wijze raad volgen (of de trend volgen)

Eigenlijk is beleggen niet aan te raden als methode om geld te verdienen als je geen kennis hebt van de beurs, aandelen of opties. Je kan beter geld weggooien…

MAARRR

Alles is mogelijk, ook beleggen zonder kennis van trading en zonder risico's

Met de trading navigator methode van Harm Van Wijk.

Iedereen kent ze wel, de advertenties online geld verdienen. Je ziet ze regelmatig verschijnen de advertenties die je veel geld beloven op korte termijn. Tegenwoordig is zelfs de sociale media een ware een “geld verdienen – markt” geworden waar veel geld beloofd wordt, maar met helaas weinig resultaat.

Meestal sla ik ze gewoon over, deze veel belovende leugens om op korte termijn rijk te worden. Want ja, zoals iedereen heb ik wel eens een methode geprobeerd om op korte termijn geld te verdienen.

Och, je kan niet geloven waar ik allemaal ingelopen ben. Het heeft alleen veel tijd, veel geld gekost en niets opgebracht. Op korte termijn geld verdienen zonder te investeren lukt nooit of toch niet op een legale manier.

En dan zag ik een advertentie over “Geld verdienen met Opties”

Tot ik een advertentie las over de trading navigator Harm van wijk en zijn trading navigator software waar elke beginneling mee aan de slag kan.

Harm van Wijk: maker van de trading navigator software

Harm van Wijk doet misschien al een belletje rinkelen bij de naam. Harm van Wijk is al 25 jaar een gevestigde waarde op gebied van beleggen.

Hij heeft in verschillende banken gewerkt zoals SNS bank, Fortis VolksBank, ABN Amro en BinckBank. Harm van Wijk is de beursgoeroe van het land.

Hij is ook de man achter beursbulletin en de slimste belegger, het online platform voor beleggers. Hij is al jaren actief in deze wereld en weet natuurlijk waarover hij spreekt.

Harm van Wijk Trading Navigator Methode
Harm van Wijk | Beleggen.com

Let op: Dit gratis webinar is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Zijn kennis deelt hij online en transparant. Hij gebruikt zijn eigen naam om deze methode te promoten. Ja, dit is diegene die het volk leerde beleggen in opties met zijn methode. Deze man heeft uiteindelijk wel kaas gegeten van het hele beleggen in aandelen en opties.

Nu heeft hij een methode ontwikkelt die iedereen kan volgen, zelfs de beginnende belegger maar het kost wat tijd en geduld om geld te verdienen met aandelen en/of opties.

Wees eerlijk, beleggen in aandelen en opties zijn weggelegd voor diegene die er als het ware feeling mee hebben (dacht ik), tot ik deze methode ontdekte. Voor de gewone man / vrouw in de straat blijkt dit als het ware chinees als men spreekt over geld verdienen met opties. Dat dacht ik eerst ook tot ik even verdiepte in een online gesprek met de maker van het programma en de doelstellingen die er mogelijk zijn op lange termijn.

Wat is de trading navigator methode?

Harm van Wijk claimt met zijn zijn Trading Navigator methode ten opzichte van de beurs dat je maar liefst twintig procent winst kan je maken met deze methode. Het is eenvoudig, haalbaar en je het kost je tientallen minuten per week. Iedereen kan het leren en gebruiken zonder zich al te veel zorgen te maken over verlies.

De Trading Navigator Methode is software die je helpt zonder al te veel risico te beleggen en vooral om je beleggingen te spreiden over verschillende aandelen of opties. Je weet precies wanneer je moet verkopen of aankopen. De software houdt je op de hoogte van de trends die er zijn.

Wat doet het trading navigator software programma:

Het leert je risicoloos klein beginnen met beleggen in opties of aandelen. Het geeft de koop en verkoop signalen door van aandelen en opties. Het zegt je als het ware wanneer je het beste deze koopt of om dan winst te maken verkoopt.

In deze methode wordt duidelijk uitgelegd wat de risico's zijn en hoe je je verlies kan beperken. Je leert ook wat je kansen zijn en hoe je deze kan toepassen.

Het belooft winst als je deze methode volgt. Natuurlijk is deze software niet gratis (wat had je gedacht?) Maar bij het niet halen van de twintig procent winst krijg je gewoon je geld weer terug. Wat kan er dan nog gebeuren, als je je geld even investeert in een methode die werkt.

Cursusmateriaal bij de Trading Navigator Methode:

Je ontvangt een cursus voor het installeren en gebruik van de software.

Dit bestaat uit gemakkelijk te volgen videomateriaal om de methode en software te installeren op je computer. In deze video wordt alles van begin tot eind uitgelegd hoe het precies allemaal in zijn werk gaat. Ook word je hier geleerd doormiddel van templates om grafieken van je trade te lezen.

Een softwarepakket met:

 • Software Trading Navigator 1 voor aandelen: Deze software is speciaal ontwikkeld als indicator voor aandelen te kopen en verkopen.
 • Software Trading Navigator 2 voor opties: Deze software is speciaal ontwikkeld als indicator voor opties te kopen en verkopen.

Je bepaalt op voorhand de limiet van de koop of verkoop van aandelen of opties. Als dit limiet bereikt wordt, dan verkoopt de software deze voor jou.

Kosten  van deze software en de extra's

Het prijskaartje dat aan de software en methode vasthangt is bijna niets in vergelijking met wat je terug kan verdienen. Je betaalt eenmalig 1497,- en daarvoor krijg je al het onderstaande terug, plus natuurlijk de winst die je gaat maken!

Heel wat gratis bonussen bij de aankoop

 • De Trading Navigator Training normaal 2997 euro
 • nu tijdelijk met de volgende bonussen GRATIS
 • + Trading Navigator software (Waarde € 2997)
 • + 2 jaar VIP toegang MBC (Waarde € 696)
 • + 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)
 • + Handleidingen (Waarde € 1147)
 • + 1 op 1 coaching (Waarde € 200)
 • + MeXem transactietegoed (Waarde € 500)
 • + 2 jaar LIVE coaching (Waarde € 4888)

Totale waarde: € 15.213

Let op: De prijs van 1447,- is tijdelijk en gaat binnenkort omhoog.

Trading Navigator Methode kopen?

Ik moet eerlijk zeggen, ik heb flink getwijfeld voor de aankoop. Ik vond de prijs van de Trading Navigator Methode vrij hoog. Gelukkig kon ik een flinke korting krijgen bij aankoop. Wat mij toch ook overtuigde was de goede naam van Harm Van Wijk, zijn kennis en de betrouwbaarheid van de software.

Ook de niet tevreden – geld terug garantie trok mij over de streep. Ik dacht bij mijzelf, ik heb niets te verliezen alleen maar bij te leren. Ik was ook nieuwsgierig of de cursus en/of methode duidelijk en gemakkelijk te volgen was.

Hieronder nog mijn bevindingen en review Trading Navigator Methode:

Is de Trading Navigator Methode betrouwbaar en zijn geld waard?

Kort gezegd: ja, de Trading Navigator Methode van Harm Van wijk is zijn geld waard. Alleen al door zijn jarenlange beurservaring en kennis van aandelen en opties. Zowel de cursus, de methode en de extra's zijn zeer nuttig voor een beginneling in het traden van opties.

Alles wordt tot in detail uitgelegd. Je leert om geld te spreiden zonder risico. Eigenlijk een schat van informatie die je bijna gratis krijgt. Je krijgt onderzoek en twintig jaar beurservaring voor deze prijs wat zo goed als gratis is. Je leert op je eigen tempo en manier hoe je deze methode kan gebruiken. Zoals men zegt om geld te beleggen zonder veel risico moet je geduld hebben.

Voor tien minuten per week heb je een mooi spaarpotje erbij op lange termijn zonder al te veel risico's. Vergeet ook niet dat je naast de prijs van de software ook een bedrag moet voorzien om te beginnen. Dit bedrag kun je overigens zelf bepalen.

Het is de beste manier om als beginnende trader aan de slag te gaan met deze methode. Deze methode is uiterst betrouwbaar en leert je te traden met een winstgarantie van ongeveer twintig procent.

Laat ons wel eerlijk wezen dat er een paar maanden zullen overgaan voor we deze winst maken. Het is geen snel geld verdienen methode maar het biedt voldoende zekerheid om deze software aan te vragen en te proberen.

De voor- en nadelen in de review trading navigators methode:

 

Voordelen:

 • De software is eenvoudig te installeren met bijgevoegde video en het stappenplan.
 • Gemakkelijk om deze methode te volgen volgens de richtlijnen.
 • Geld te verdienen op langere termijn zonder al te veel zorgen.
 • De software helpt bij aankoop en verkoop. De software koopt en verkoopt bij het bereiken van je ingevoerde limiet.
 • Coaching en ondersteuning van de online community van en de beursgoeroe himself Harm Van Wijk.
 • Niet tevreden, geld terug garantie van de software en methode. Proberen kan altijd.

Nadelen:

 • Beleggen in aandelen en opties is altijd een risico om geld te verliezen. Met deze methode is de kans op geldverlies uiterst klein maar het kan wel gebeuren.
 • Verwacht geen enorme winsten op korte termijn maar denk aan een spaarboekje met een rente van ongeveer twintig procent op langere termijn van een jaar ongeveer.
 • Naast de investering in de methode en cursus, heb je ook nog geld nodig om te traden.

Nog een paar tips van mij als beginnende belegger

 • Koop het programma en de raad van Harm volgen: groen is kopen, rood verkopen
 • Spreiden van geld over verschillende opties
 • Vooral geen stress en gewoon geduld hebben
 • Je hoeft zelfs niet te weten hoe de software werkt, als het maar opbrengt op lange termijn.

Nog meer ervaringen trading navigators

Ik heb nog ervaringen trading navigators gevonden via talloze en verschillende websites. Eigenlijk allemaal heel positief over de software.Zelfs het kleinste kind weet hiermee wat hij moet doen. De meeste spreken over de gebruik en gemak van de cursus en software. Een methode om geld te verdienen maar niet om snel rijk te worden.

Wil je de meest betrouwbare ervaringen trading navigators lezen? Kijk even op de site van de slimme belegger waar alle beleggers van deze software hun ervaringen delen. Vooral positieve over direct winst maken maar ook enkele die in het begin wat geld hebben verloren voordat ze op de koers van twintig procent kwamen.

Wil je dezelfde korting die ik heb gehad? Koop de Trading Navigator Methode via de onderstaande link:

Geheime kortingslink naar de Trading Navigator >>

Let op: Dit gratis webinar is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *