Affiliate marketing revolutie review

Review: Affiliate Marketing Revolutie (AMR)

Ik schrijf zelden product reviews, vandaag maak ik een uitzondering om een review over Affiliate Marketing Revolutie te schrijven. 

Deze cursus claimt namelijk om je het nummer één verdienmodel voor passief inkomen te leren, dankzij de unieke mogelijkheden van het internet. Je zet een website online, en terwijl je slaapt, werkt het internet voor jou.

Terwijl je slaapt, werkt het internet voor jou. Hoe fijn zou dat zijn!?

De man achter dit alles is Jacko Meijaard. Op de homepage staat onder andere een print screen van zijn interview met het AD, waarin hij over zijn online carrière is geïnterviewd.

De cursus kost je 47,- een schijntje, vergeleken met de belofte dat je tienduizend euro per maand kan verdienen. Dit soort claims leidt natuurlijk tot de nodige controverse, en dus heeft Jacko tegenstanders. Verschillende reviews, en zelfs hele websites claimen dat Jacko’s programma een scam is.

Tegelijkertijd zijn er meerdere positieve reviews van Jacko’s programma te vinden, reviewers die tevreden terugkijken op de cursus. Welke Affiliate Marketing Revolutie ervaringen waren te vertrouwen? Is het een scam, is het echt?

Review Jacko Meijaard

Inhoud

Wie ik ben en waarom deze affiliate marketing revolutie review?

Ik ben Matthijs en ik heb een grote interesse in de mogelijkheden en technieken om online geld te verdienen. Ik zie namelijk dat er op het moment een flinke verschuiving plaats vindt.

Ik zie steeds meer mensen die de mogelijkheden van het internet ontdekken. Mensen die klaar zijn met hun 9 tot 5 baan dus daarom op zoek gaan naar iets anders. Iets beters, waardoor je meer tijd overhoud om leuke dingen te doen dan werken voor een baas.. 

Samen met je kinderen leuke dingen doen of lekker alleen. Gewoon je leven kunnen leiden zoals jij dat wilt. En toch het hetzelfde of zelfs meer geld te verdienen dan wat je hoofdzakelijk doet voor je baas.

Je wilt af van die dagelijkse sleur. Je wilt zelf kunnen bepalen hoe laat de wekker 's ochtends gaat, zelf bepalen hoe je je dag indeelt, zelf bepalen welke dagen je naar het strand of de dierentuin gaat wanneer het mooi weer is.

Je wilt gewoon vrijheid zodat je niet meer aan je baas hoeft te vragen of je naar de tandarts mag.. Hoe fijn zou dat zijn? 😉

Mmm…. Lekker! 😜

Want wie wil er nou niet zijn eigen tijd indelen, maar dan met de zelfde financiële zekerheid die je hebt met een vaste baan.

Deze unieke lifestyle is het snelste en gemakkelijkst te realiseren wanneer je online gaat ondernemen!

Ik help mensen door het bieden van tips en mogelijkheden hoe je het beste en snelste kunt starten met een online business.

Meestal zijn het niet alleen de technieken die ervoor zorgen dat je online geld gaat verdienen. Er moet namelijk ook wat veranderen aan je mindset.

“Online geld verdienen draait hoofdzakelijk om het verkrijgen van de juiste financiële mindset”

Waarom maak ik eenmalig een uitzondering om een cursus te reviewen?

Laten we daarmee beginnen:

 1. Ik heb de cursus zelf gevolgd, om meer geld te verdienen op internet, en wil graag mijn resultaten delen.
 2. Meerdere internet ondernemers zien de claims die hij maakt, en willen graag weten of dit echt is.
 3. Ook mijn op internet ondernemende vrienden horen op regelmatige basis de naam Jacko Meijaard vallen. En willen een eerlijke review.

Er zijn meerdere manieren om een review te schrijven. Ik heb mijn review opgedeeld in volgende delen.

 1. Hoe ik met Jacko in aanraking gekomen ben, en mijn eerste indrukken.
 2. Hoe, en waarom ik de beslissing genomen heb om te investeren.
 3. Waarom ik denk dat anderen het eveneens moeten doen, en voor wie deze cursus vooral interessant is.

Ik ben inmiddels goed op weg! Ben je benieuwd om meer te weten over mijn affiliate marketing revolutie ervaringen? Lees dan vooral verder!

Hoe ik met Jacko in aanraking gekomen ben?

Mijn goal was geld verdienen op internet. Hier was ik al een tijd mee bezig. 

Jacko MeijaardVaak worden actieve rollen van je verwacht. Je kan telesales doen, je kan vertaalwerk doen, of schrijfwerk. Maar affiliate marketing gaf me de mogelijkheid om passief bij te verdienen. Dit was wat ik zocht. Later meer over het passief verdienen.

Sinds ik zelf een online bedrijfje heb, was affiliate marketing iets wat regelmatig mijn pad kruiste. Vroeger heb ik als fitness instructeur nog mensen doorverwezen naar bepaalde sportwinkels. Als zij mijn naam vermeldden, kregen ze 10% korting. De winkelier schreef mijn naam op, en ik kreeg eveneens 10% krediet om iets in deze winkel te kopen. Affiliate marketing werkt hetzelfde. Alleen krijg je het bedrag direct cash.

Beeld je in bijvoorbeeld dat jij de autoriteit bent op het vlak van planten. Je hebt een prachtige website over planten, en je trekt vele online bezoekers. Elke grote plantenwinkel wil bij jou adverteren. En voor iedereen die op een advertentie klikt en een aankoop doet, krijg je een “extraatje”.

Dat “extraatje” kan uitgroeien tot vele duizenden euros wanneer je het goed aanpakt. En die goede aanpak, gaat Jacko jou leren.

Ik zocht al langer naar informatie over affiliate marketing op Google, en de vierde in rij was Jacko’s website. In termen van kwaliteit hoort hij echter op één te staan, want hij stak er met kop en schouders bovenuit.

Welke claims maakt Jacko Meijaard?

Om te kunnen reviewen, moeten we eerst weten wat Jacko belooft.

Jacko meijaard review

Jacko claimt dat je in 100% vrijheid een passief inkomen kan bouwen. Bovendien gaat elke maand je inkomen groeien. En on top, word je een bron van inspiratie voor vrienden en familie.

Dat waren nogal heftige claims, mijn scam-kriebels kwamen even terug opzetten in mijn buik.

Maar even Googlen gaf me het gevoel dat het goed zat. Het risico was ook laag, voor 47.- zou het mijn beurs niet schaden. Eventueel mijn trots, dat ik in een scam getrapt was.

Bovendien is er een “niet tevreden, geld terug” garantie.

Ik was dus benieuwd of Jacko zijn hoge verwachtingen kon waarmaken.

Wat zit er in het programma?

Het programma heeft twee kernonderdelen:

 1. Een forumgroep, die zeer actief is. Vragen worden vlot beantwoord, en er is een grote mate van behulpzaamheid. Dit soort groep is op zich het geld van de cursus al waard. Jacko zelf is ook zeer aanwezig op het forum.
 2. 40 video’s, verdeeld over 7 modules, die regelmatig geüpdatet worden. Zelfs dit jaar nog, met versie 4.0.

  Uiteraard is het geen “get-rich-quick” schema. Je kan wel video kijken, maar uiteindelijk moet je het nog steeds doen. Als derde kern-onderdeel zou ik dus toevoegen:

 3. Jouw eigen acties en tijd.

En deze blijken uiteindelijk de belangrijkste te zijn. Het resultaat is in directe verhouding tot de hoeveelheid tijd en inspanning die je erin steekt.

Het programma is opgedeeld in zeven modules

Module 1:

Jacko legt uit hoe je een product kiest. En vervolgens hoe je een WordPress website opzet. Dit kost je enkele euro’s, je kan nu eenmaal geen omelet bakken zonder een ei te breken. En de “hoe” en “wat” legt hij helder uit. Ik geef deze module een acht op tien, op zich een leuke module, maar voornamelijk introductie en herhaling van basisbegrippen.

Module 1 Affiliate Marketing Revolutie

Module 2:

In deze module begeleidt Jacko ons in het opzetten van onze website, en vooral, hoe je hem optimaliseert naar Google. Dit is een belangrijke module, en Jacko slaagt erin dit moeilijke probleem in stap voor stap instructies te vertalen. Hier leg je de basis voor je succes, en het is belangrijk hier de nodige tijd voor te nemen. Voor deze module geef ik Jacko een negen op tien.

Module 3 en 4:

Wat mij betreft hadden module 3 en module 4 evengoed samengevoegd kunnen worden. Er zijn wat technische onderwerpen, zoals je bezoekersaantallen, hoe je deze kunt tracken, en hoe je deze kunt verhogen. Verder is er informatie over Facebook adverteren. Dit is van een technisch perspectief extreem belangrijk, maar niet voor iedereen relevant. Daarom krijgen deze twee modules beiden een zeven op tien.

Module 5:

Email is nog steeds het belangrijkste online marketing kanaal in de wereld, en dat drilt Jacko er goed in! Hoewel adverteren op Facebook en Google leuk en hip is, is het continue oogsten van de emaillijsten van je klanten het allerbelangrijkste. Hen constant informeren, met nieuwtjes, met interessante producten en prijzen, maakt dit één van je grootste bronnen van verkeer en inkomsten. Jacko beheerst dit als geen ander, en dus krijgt deze module een negen op tien.

Module 6:

Terug een technisch onderwerp, hoe zet je je email server op, hoe automatiseer je zoveel mogelijk, en hoe besteed je uit wat je niet zelf wilt doen? Technisch, maar noodzakelijk, en daarom een acht op tien.

Module 7:

hier bekijken we landing pages, en hoe we zelf het verkoopproces kunnen beïnvloeden door bijvoorbeeld een funnel op te zetten. Dit was wat mij persoonlijk betreft een beetje out of scope, maar voor de geïnteresseerden zeker een meerwaarde. Daarom een zeven op tien.

Jacko doet regelmatig een update van de modules, waarin hoofdstukken soms van module verplaatst worden. Deze update krijg je er als een gratis service bij.

Bonus: Het forum. Dit is waarschijnlijk één van de meest grote en actieve fora van het Nederlandstalig grondgebied over affiliate marketing. De kans is groot dat je hier minstens evenveel kennis uithaalt, als uit de cursus zelf. En zoals bij elk forum, hoe meer je er zelf insteekt, hoe meer je er uithaalt!

Posts worden soms door meer dan duizend keer bekeken, met tientallen antwoorden. Dit zijn geen ongewone statistieken voor een Engelstalig forum. Maar voor een Nederlands platform, in een gespecialiseerde niche, zijn dit bijzonder indrukwekkende cijfers!

Leuk extraatje is de succes lounge, waarin je vanzelf geïnspireerd wordt door de succesverhalen die anderen delen!

internet succesgids bonus forum

Waarom ik denk dat je deze cursus moet volgen wanneer je affiliate marketing doet?

Voor mij persoonlijk, is affiliate marketing nog een bijverdienste, een leuke extra waar ik van zou kunnen leven. Passief, online, en iets waarvoor ik mijn al vrij grote klantengroep als hefboom kan gebruiken. Ik heb de tools en tips uit de cursus toegepast in mijn huidige business, en pluk er de vruchten van, tot vier-cijferige getallen per maand, en groeiend. Kijk maar eens onderaan deze pagina.

Deze cursus is voor iedereen?

In principe zou iedereen met deze cursus aan de slag kunnen. Als je internet marketing en internet verkoop serieus neemt. Dit is geen cursus die je volgt waarna het geld vanzelf binnenstroomt.

Zoals in alles, is het begin moeilijk. Als je reeds ervaring hebt opgebouwd in het online ondernemen, is deze cursus absoluut een aanrader, voor een lage prijs krijg je tientallen shortcuts die je toelaten je inkomsten te opschalen. Absoluut ROI hier!

Als je een beginner bent, moet je beseffen dat je tijd moet investeren. Je moet een product kiezen, een website opzetten, je naam en reputatie bouwen. Dit doe je door klanten te zoeken, actief te verkopen en jezelf te promoten. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar als je hier een kick van krijgt, moet je het absoluut doen.

Een internet onderneming geeft je inderdaad de vrijheid, zoals de foto in het AD belooft, om in je zwembroek op het strand te gaan zitten. Maar geldt dat niet voor elke onderneming? Als je je eigen baas bent, beslis je zelf hoe je je tijd indeelt. Hetzelfde geldt voor een internet onderneming, met dat verschil dat je niet gebonden bent aan een vaste werkplek.

Maar… zowel voor een offline als een online onderneming geldt dat je resultaten correleren met de tijd en moeite die je erin steekt. Als je geen schop in de grond stopt, zal er niet veel gebeuren.

Droom je dus van werken op het strand (of eender waar), en ben je bereid de nodige inspanningen te leveren, dan is Jacko’s cursus absoluut waar voor je geld!

Zijn er meer opties dan de Affiliate marketing revolutie?

Kan je deze informatie niet elders vinden? 

Ja, als je het Engels machtig bent, vind je gelijkaardige informatie in vele wereldwijde cursussen. Maar die focus op Nederland is net de sterkte van dit product. Er is een forum, met mensen die de Nederlandse situatie begrijpen, en weten hoe je lokale problemen moet oplossen. 

Bovendien is Jacko een publiek figuur, en geeft hij regelmatig workshops, of is hij aanwezig op publieke events. Dit geeft je de mogelijkheid om je online cursus even offline te brengen. En gelijkgezinden te ontmoeten.

Bovendien is de prijs van 47,- euro een schijntje vergeleken met andere cursussen in de wereld.

Hoe, en waarom ik de beslissing genomen heb om te investeren?

Zou ik Affiliate Marketing Revolutie kopen? Uiteindelijk, na mijn research, heb ik de beslissing genomen om affiliate marketing revolutie te kopen, en het programma af te werken. Zoals ik eerder zei, het kost je een schijntje, en de reviews hadden me wel overtuigd dat er voldoende waarde inzat!

Conclusie

Is Jacko’s cursus een scam? Na deze review zal je wel begrijpen dat dat een volmondige “nee” is. Mijn business boomde voorheen al, en de tips en tricks van Jacko, hebben verschillende hefbomen in mijn business geactiveerd, waardoor ik meerdere duizenden euro’s kan bijschrijven.

En deze resultaten kan iedereen bereiken, die er de moeite en tijd wil insteken. Maar besef dat, afhankelijk van op welk punt je start (namelijk hoe groot je huidige business al is), het meerdere weken tot maanden kan duren voordat je resultaten ziet.

Deze cursus is NIET geschikt wanneer:

 • Je jezelf en je producten niet actief wilt verkopen, je wilt niet leren hoe je sales moet maken
 • Je van achtergrond vooral geïnteresseerd in research, en experimenteren bent. Gedisciplineerd processen opvolgen is niets voor jou
 • Je eigenlijk helemaal geen bedrijf wilt opzetten.

Wanneer is deze cursus is WEL geschikt voor jou:

Alle anderen, kunnen net zoals mij de cursus volgen, en een bloeiende affiliate zaak opstarten:

 • Fulltime affiliate marketing is wat je wilt doen: dan is dit waarschijnlijk de beste cursus die er bestaat.
 • Je wilt overal ter wereld kunnen werken: dan haal je hier meerwaarde uit.
 • Je wilt een eigen (online) zaak starten: dan haal je hier zeker meerwaarde uit.
 • Je kan eigenlijk niet zo heel veel, maar je wilt een zaak die deels op outsourcen draait: dan haal je hier veel waarde uit!
 • Je hebt al een eigen zaak en klanten: dan kan je met deze cursus leren hoe je je inkomsten uit jouw doelgroep kunt maximaliseren.

Mijn resultaten tot nu toe

inkomsten affiliate marketing revolutie

Voor 47 euro, heb ik ongeveer 1000% return on investment gehaald binnen enkele maanden tijd. Dit is niet voor iedereen direct mogelijk, maar dit is een duidelijke indicatie dat Jacko’s systeem werkt!

Mijn inkomsten affiliate marketing revolutie

Ik ben 3 jaar geleden begonnen met affiliate marketing dankzij de affiliate marketing revolutie van Jacko. Ik verdien inmiddels gemiddeld €2000,00 aan commissies per maand en het stijgt nog iedere maand. Dus Jacko, mocht je dit lezen? Ontzettend bedankt!! 🙂

Ik had dit nooit kunnen voorzien wanneer ik deze cursus niet gevolgd had. 

Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Je moet 1 keer een de kleine investering van 47,- doen. Denk je dat het niks voor je is dan kun je altijd terug. Je krijgt namelijk 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Ben je na het lezen van deze review overtuigt en wil je direct toegang tot de cursus?

Kijk hier voor geheime kortingspagina van de Affiliate Marketing revolutie >>>

Affiliate Marketing Revolutie kosten?

147
47,- Eenmalig!
 • Wil je Jacko's manier leren hoe hij van 0,- naar 7.500,- p/m is gegaan?
 • Wil jij je straks nooit meer zorgen om geld hoeft te maken?
 • Wil je leren hoe je het internet voor jou kunt laten werken, in plaats van andersom?
 • Wil je geld verdienen terwijl je slaapt?
Tijdelijk

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *