Wie is Winston Zwemmer Bol Masterclass?

Bol Masterclass Winston Zwemmer

Let op: Deze gratis masterclass is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Winston Zwemmer wordt het nieuwe gezicht van de Bol Masterclass? De Bol Masterclass krijgt daarmee de naam Bol Masterclass 4.1.

Winston Zwemmer, Online Ondernemer en E-commerce Expert, neemt het stokje van Jia Ruan over. 

Voorheen verzorgde Jia Ruan en later Vince Ruiter de complete Bol Masterclass. Maar daar is dus vanaf nu een einde aan gekomen. Jia Ruan is gestopt! Hij was er klaar mee. Nou ja, voor een deel. Jia Ruan blijf gewoon CEO van Unstoppable.

De Bol Masterclass is geheel opnieuw opgenomen en verbeterd. En deze keer dus met Winston Zwemmer. We zijn inmiddels bij dus bij versie Bol Masterclass 4.1  

Winston zwemmer was voorheen personal trainer en had z'n eigen bedrijf WZPT in Rotterdam. Naast dat hij personal trainer was verkocht hij ebooks en online trainingen.

Dankzij bol.com is Winston financieel vrij geworden met het verkopen van simpele producten.
En dat binnen een half jaar tijd! Hij is fan van de platform economie. Hij vind het geweldig omdat het handelen is in de puurste vorm en het is nog online ook.

2019 was voor Winston een moeilijke periode. Hij was depressief en niet gelukkig met zijn huidige situatie. Bovendien kwam hij financieel nog maar net rond. Daarnaast was zijn vrouw hoog zwanger..

Winston zat vast aan zijn vaste baan als personal trainer. Dag en nacht. Hij dacht bij zichzelf, ik wil er voor mijn gezin zijn. Maar dat kon niet omdat hij vast zat op zijn werk. Na het werk dan was hij veel te moe om nog iets te doen, dus ging hij slapen.

Hij dacht bij zichzelf, hier moet iets veranderen..

Toen kwam hij een advertentie tegen over online geld verdienen. Na veel en lang overleg met z’n vrouw besloop hij de spong te wagen en een online business te starten!

Echter was hij in het begin nog niet geheel overtuigt van het businessmodel maar nadat hij een mentor in handen nam die hem alles leerde over e-commerce, explodeerde z’n bedrijf en besloot hij zich daar volledig op te gaan focussen.

Hij realiseerde zich dat hij met zijn online business veel meer geld kon verdienen dan met zijn huidige baan. Dus besloot hij zich volledig te gaan richten op de groei van z’n business en het helpen van anderen hetzelfde te bereiken.

Inmiddels helpt Winston Zwemmer al meer dan 6000 studenten die allemaal de Bol Masterclass volgen.

Een geweldige nieuwe aanwinst dus voor Unstoppable en de Bol Masterclass.
Omdat Winston ook alle Ads op Youtube gaat verzorgen zullen hem net zoals Jia Ruan regelmatig voorbij zien komen in nieuwe advertentie video's op Youtube. Fijn voor de afwisseling. 😉

Ondek hier mijn Bol Masterclass review >>

Cursus Bol Masterclass Winston zwemmer

Wat is de Bol Masterclass

De Bol Masterclass is een online masterclass die je van a tot z leert hoe je een e-commerce business opzet via Bol.com. Jij verkoopt als partner jouw ingekochte product via het Bol.com platform zonder dat je daarvoor het zware werk zoals het inpakken en bezorgen hoeft te doen. 

Het uiteindelijke doel van de Bol Masterclass is om het gehele verkoop proces van a tot zet te automatiseren, zodat je zoveel mogelijk in zo weinig mogelijk tijd kunt verkopen.

Let op: Deze gratis masterclass is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *