Unstoppable Mindset Review + ervaringen

Unstoppable mindset review

Jia in de KrantJia Ruan een jonge kerel van 24 jaar oud die het jou allemaal moet leren?

Telkens weer die veel te enthousiaste Chinees op je beeldscherm die roept dat hij weer een miljoen heeft omgezet.. Dit alles dankzij z'n Unstoppable mindset en de Bol Masterclass en zijn bedrijf Unstoppable. Dit is wat je moet doen om succesvol te worden, enzovoort. Je zou bijna denken dat het scam is.

Met de Unstoppable mindset belooft Jia mensen te helpen om een succesvoller, gelukkiger en meer voldaan leven te leiden.

Cursisten ondergaan onder andere een transformatie op het gebied van relaties, liefde, gezondheid en niet onbelangrijk: financiën

Dit is nogal wat. Want dit zijn namelijk de belangrijkste waardes van het leven..

Vandaar ook deze review. Ik deel hier graag mijn ervaringen over de Unstoppable mindset cursus en waarom ik er toch voor gegaan ben.

Inhoud

Oke even serieus…

Laat ik er maar niet omheen draaien.. Dit lijkt inderdaad allemaal alsof het scam is maar nadat ik de cursus gevolgd heb ben ik om.

Niet omdat ik het bizar vind hoe Jia Ruan dit gefixt heeft, maar ook ikzelf binnen no-time ben getransformeerd naar een betere versie van mezelf.

Ik heb al zoveel boeken gelezen van Tony Robins, Robert T. Kiyosaki, George Clason, fysieke cursussen bijgewoond maar dit slaat werkelijk alles.

Eindelijk een cursus in begrijpelijke taal met voorbeelden die je gemakkelijk kunt onthouden.

Wie ik ben en waarom deze review?

Ik ben Mathijs van den Oever en ik heb een grote interesse in de mogelijkheden en technieken om online geld te verdienen. Ik zie namelijk dat er op het moment een flinke verschuiving plaats vindt.

Er zijn steeds meer mensen die klaar zijn met hun 9 tot 5 baan dus daarom op zoek gaan maar iets anders. Iets beters, waardoor je meer tijd overhoud om leuke dingen te doen. Samen met je kinderen of lekker alleen. Gewoon je leven kunnen leiden zoals jij dat wilt. En toch het hetzelfde of zelfs meer geld te verdienen dan wat je hoofdzakelijk doet voor je baas.

Je wilt af van die dagelijkse sleur. Je wilt zelf kunnen bepalen hoe laat de wekker 's ochtends gaat, zelf bepalen hoe je je dag indeelt, zelf bepalen welke dagen je naar het strand of de dierentuin gaat wanneer het mooi weer is.

Je wilt gewoon vrijheid zodat je niet meer aan je baas hoeft te vragen of je naar de tandarts mag..

…. Dat zou fijn zijn.!

Ik help mensen die er achter zijn gekomen dat er meer is dan werken voor een baas. Dit doe ik door het bieden van tips en mogelijkheden hoe je het beste en snelste kunt losbreken uit deze dagelijkse sleur.

“Geld verdienen draait hoofdzakelijk om het verkrijgen van de juiste financiële mindset”

Unstoppable-mindset-programma

Dit is waarom mindset zo belangrijk is

We weten niet beter. We zitten vast in een soort ratrace. De ratrace van “geld verdienen” en meteen weet op maken aan vaste lasten en belastingen.

Maar dit is ook waar we mee opgegroeid zijn. Er wordt ons vertelt dat je een vaste baan met een vast salaris moet hebben om rond te kunnen komen en alle kosten te kunnen betalen die we maandelijks kwijt zijn aan abonnementjes zoals: “Netflix, Spotify je telefoon, enzovoort”.

Wanneer je meer uit je leven wilt halen, moet bereid zijn om verder te reiken dan de veiligheid van een vaste aanstelling.

“Wanneer je meer uit je leven wilt halen, moet bereid zijn om verder te reiken dan de veiligheid van een vaste aanstelling.”

Mindset is waarschijnlijk het allerbelangrijkste om verder te komen dan waar je nu staat. Vrijwel iedereen om je heen vertelt jouw dat het ontzettend belangrijk is om een vaste baan met een vast inkomen te hebben.

Aan de ene kant is dit ook zo natuurlijk maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Als 2000,- jou standaard is om te gaan verdienen, dan zal je mind er alles aan doen om dit zo te houden.

Lekker veilig maar dit help je niet bij een gelukkiger leven. Je moet uit die comfort zone!

Wie is Jia Ruan en hoe kan hij jou helpen?

Is jou vroeger ook gevraagd: “Wat wil je worden als je later groot bent?” En is jou ook verteld dat je een goede opleiding moet doen, goede cijfers moet halen, een vaste baan zoeken? Zorg ervoor dat je goede werknemer wordt met een goed en vast salaris!

“Zo heb je lekker veel zekerheid….”

Dit is precies wat ze bij mij thuis riepen. Dus ik ging er vanuit dat dit normaal was. Maar hoe komt het dat er mensen zijn met grote huizen en jachten, dure auto's grootgrond bezitters enzovoort.

“Hoe komt het dat er mensen zijn met grote huizen en jachten, dure auto's, grootgrond bezitters enzovoort.”

Als deze mensen om mijn manier zouden denken, dan zouden ze dit waarschijnlijk niet dit alles kunnen meemaken. Deze mensen hebben simpelweg een andere mindset. En dat is waar Jia Ruan je bij kan helpen. Hij had deze mindset al. Hij was niet voor niks op z'n 22 al dik miljonair.

Na het bijwonen van verschillende seminars van niemand minder dan Tony Robins en Dan Peña is Jia's mindset zo getransformeerd dat hij het jou ook kan leren.

Dus mocht je een transformatie op het gebied van relaties, liefde, gezondheid en financiën willen ondergaan? Dan ben je bij Jia aan het goede adres.

Lees hier meer over het levensverhaal van Jia Ruan

Eerste indruk Unstoppable Mindset cursus

Nadat ik toegang had gekregen en de eerste video had bekeken had ik meteen zoiets van waauw. Dit is echt iets unieks.

Jia Ruan neemt je mee in zijn geweldige villa in Valencia (Spanje).

Er zit een complete verhaallijn in de cursus waardoor je echt meegenomen wordt en verder wilt kijken.

Aan het begin teken je zogenaamd wurgcontract met jezelf waarin de commitment maakt om de complete cursus af te maken.

De cursus is dus goed georganiseerd. Het bestaat uit korte gemakkelijk te volgen video's in duidelijke taal.

Facebook community met meer dan 250 mensen. Dit zijn stuk voor stuk mensen die in het zelfde schuitje zitten en toe zijn aan een betere mindset.

Wat mijn erg heeft geholpen is live groepscoaching iedere dinsdag. Hierdoor krijg je een echt community gevoel. Je doet het samen. Je staat er niet alleen voor.

Wekelijkse Coaching call Unstoppable mindset

Hoe helpt de cursus jouw mindset veranderen?

Tot voor kort dacht ik dat het lastig was om een vernieuwde mindset te verkrijgen. Dat het een lange rit zou worden. Enerzijds was dat ook zo. Ik heb namelijk vele boeken gelezen van uiteenlopende mindset coaches. Wat ik zo mooi vind aan deze cursus is dat het een perfecte samenvatting is van dit alles.

Zoals ik in de introductie al aangaf, geeft Jia je zulke duidelijke en concrete voorbeelden. Deze vergeet je gewoon niet weer. Voor mij werkte dit dus erg goed. Zo heb voor ieder handeling niet je goed moet onthouden een concreet voorbeeld waar je aan terug kunt denken.

Wat leer je in de unstoppable mindset cursus?

In grote lijnen leer je je bewust worden van je onbewuste regels en deze te veranderen. Dit klinkt nu nog redelijk vaag daarom zal ik het voor je uitleggen.

Iedereen is opgegroeid. We hebben vanuit huis regels mee gekregen. De meeste hiervan zijn onbewuste regels. Regels die voor ons normaal zijn. Vaak heb je deze regels van je ouders, je ouders hebben het weer van je grootouders en ga zo maar door. Deze regels gebruiken we als blueprint van ons leven.

“Met je huidige regels ga je waarschijnlijk nooit inzien dat het leven veel makkelijker kan zijn dan je nu denkt”

Wanneer je deze regels blijft gebruiken zal je leven altijd het zelfde blijven dan het nu is. Je zult bijvoorbeeld nooit inzien dat het ook anders kan.
Je gaat letterlijk Jia's brein, alle dingen die hij heeft geleerd in de afgelopen jaren transporteren naar jouw brein.

Jia's Missie:  “Mensen op jonge leeftijd helpen aan een mindset die de meeste mensen niet eens bereiken in hun hele leven.”

Dit houd niet in dat als je al wat ouder bent de cursus niet meer kunt volgen. Ook op je oudere leeftijd ga je zeker nog een heleboel inzichten krijgen die je veel eerder had willen krijgen.

Wat krijg je precies?

Het Unstoppable Mindset programma geeft jou alle tools en kennis om jouw leven drastisch te verbeteren. Daar moet je wel wat voor doen. Gelukkig sleept Jia jou volledig doorheen.

Week 1: Unleash Yourself

In deze les neemt Jia je mee waar je alles kunt vinden en hoe de aankomende weken eruit zullen zien. Deze les is een experience voor je dus houdt je aandacht erbij.

Je komt te weten waar je de coaching calls kunt vinden en waar je de facebook groep kunt joinen.

Download het werkboek hiernaast voor de aankomende module. Ik ben blij voor je dat je actie hebt genomen en nu jouw toekomst in eigen handen neemt.

Week 2: Old Identity

Gebruik je je verleden als inspiratie en andere mensen te helpen? Of gebruik je het als excuus waarom je momenteel nog niet staat waar je nu staat?

Het gaat niet om de video’s die je hebt bekeken workshops je hebt gevolgd, boeken je hebt gelezen.

Het gaat om de actie die je onderneemt.

Vaak proberen we oncomfortabele gevoelens te vermijden door Yutube, netflix of social media te gebruiken…

Na deze module weet je:

 • Waarom je je vaak slecht voelt.
 • Waarom je jezelf niet toelaat om je goed te voelen.
 • Waarom je je op negative dingen focust.
 • Waarom je vaak negative gedachtes hebt.

Deze module ga je ontzettend veel inzichten krijgen. Maar alleen als jij alles geeft. De meeste mensen geven op wanneer het oncomfortabel wordt.

Ben jij ook zo iemand?

Week 3: New Identity

In week 3 ga je achter jouw drive komen, je gaat een nieuwe identiteit maken voor jou die jou verder gaat helpen. In de vorige module heb je vastgesteld wat jouw oude dominante vraag is en welke waardes je hebt. Nu ga je werken aan de beste versie van jezelf, hoe kun je nou echt permanent veranderen?

Week 4: The Final Steps

In week 4 krijg je een aantal life-changing concepten. Deze tips & tricks zullen je leven 100% veranderen als je ze toepast. Er zitten een aantal interessante geheimen in die je NOOIT ergens hebt gehoord maar die onwijs veel hebben bijgedragen aan mijn succes. 

Nee deze wil ik hier niet verklappen 😉 

BONUS Materiaal

1. Money Mastery

Een goede vriend van Jia en miljonair Vasco Rouw laat zien hoe hij met geld om zou gaan. Je leert niet alleen zijn strategie, je kunt het direct toepassen op je eigen leven. 

Erg interessant voor als je doel is om veel geld te verdienen.

Money-mastery

2. Wekelijkse Groepscoaching

Als het aankomt op nieuwe uitdagingen in het leven, dan heb je hoe dan ook hulp nodig.

Daarom worden er wekelijkse groepscoaching calls opgezet, zodat jij wekelijks persoonlijke hulp krijgt om gemakkelijk elke situatie te overwinnen en jouw doelen te behalen.

Wekelijkse Coaching call Unstoppable mindset

3. Recordings Groepscoaching 2020

Alle opgenomen groepscoaching sessies kan je terugkijken. Enorm waardevol.

Recordins-Groepscoaching

Unstoppable lions Facebook groep4. Unstoppable lions Facebook groep

Erg waardevol is de bijbehorende facebook groep. Hierdoor kun je namelijk gemakkelijker buiten je comfortzone treden. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van het programma.

5. Handige werkboeken

Om het je allemaal wat makkelijker te maken zijn er voor iedere week handige werkboeken gemaakt. Alle opdrachten die je tijdens de cursus krijgt staan hier in en kun je gemakkelijk invullen. 

Persoonlijk heb ik hier erg veel aan gehad.

Reprogram your brain5. Reprogram Yourself Audio Bundle

Binnen het Unstoppable Mindset programma is een exclusief audioprogramma opgenomen. 

Dankzij dit programma ben jij straks in staat betere keuzes te maken en kansen te zien. Dit programma is zo ingericht dat jij met 15 minuten per dag al jouw mindset kunt herprogrammeren.

6. Daily Success Program

In het Unstoppable Mindset programma staan resultaten voorop. Daarom is er een Daily Succes Program in opgenomen zodat jij zo snel mogelijk de resultaten zal behalen die jij wilt.

Elke dag zul jij intensief begeleid worden en wordt je dagelijks voorzien van nieuwe opdrachten, challenges en waardevolle tips.

Daily-succes-program

Voor wie is The Unstoppable Mindset cursus geschikt?

Als ik zeg: “Voor iedereen die de beste van zichzelf wil worden”, dan zeg dit voor jou waarschijnlijk niet voldoende over of de cursus wel of niet geschikt voor jou is. Ik zal deze woorden daarom kort toelichten in een opsomming.
Deze cursus is geschikt voor jou als je:

 • Oneindige discipline wilt
 • Van je angst af wilt
 • Je iedere dag hoe dan ook succesvol wilt voelen
 • Je wilt weten waardoor jij actie gaat ondernemen
 • Van je uitstelgedrag af wilt
 • Je wilt leren alles in positief daglicht zien (Zelfs hele vervelende dingen)
 • Jezelf naar een nieuw level wilt (ook financieel gezien)
 • Betere keuzes wilt kunnen maken
 • Gemakkelijk je nest uit wilt komen.
Jia Ruan is de expert op het gebied van Mindset en Business. Jia heeft al duizenden mensen geholpen om de ultieme versie van zichzelf te worden door middel van zijn online programma's, podcasts en evenementen.
 
Naar eigen zeggen is Jia na een aantal jaren hard werken, de beste versie van zichzelf geworden. Wil jij dit ook? Dan is deze cursus zeker geschikt voor jou.

Is Unstoppable Mindset jouw geld waard?

Dubbel en dwars. De reden dat ik dit zeg is omdat Jia mij heeft toegezegd dat de prijs van de cursus binnenkort verdubbeld wordt. Simpelweg omdat de cursus dit meer dan waard is.

Mocht je 497,- veel geld vinden, zie dit dan als een investering. Doordat je betere keuzes gaat leren maken, ga je ook op financieel gebied betere keuzes maken. Hierdoor heb je jou investering er binnen no-time weer uit. 

Vergeet niet dat Jia Ruan top ondernemer is. Tijdens de cursus deel hij zijn complete eigen leven. Waar hij nu staat en hoe hij daar is gekomen. Daarnaast krijg je toegang tot veel materiaal zoals eerder opgenomen groepcoachings en sessies waar hij met ondernemers praat.

Hier ga je zoveel interessante waarde halen op financieel gebied!

Het is niet voor iedereen

Wanneer je tevreden bent met het leven wat je nu leidt. Wanneer je alles hebt wat je hartje begeerd. 
Dus: 
 • Geen last van uitstelgedrag
 • geen moeite met discipline
 • je hebt geen angst
 • bent niet bank om te falen
 • actie ondernemen is voor jou een eitje
 • je voelt je elke dag succesvol
 • je hebt een leuke vriendin of vrouw
 • Je komt iedere ochtend zonder moeite je nest uit

Al met al: Je bent blij met wie je bent en hebt nooit last van de bovenstaande punten, Dan heb je waarschijnlijk al de mindset die Jia jou wil aanleren.

Unstoppable Mindset Recensies

Mocht je nog niet overtuigd zijn van mijn positiviteit? Ik heb hieronder een aantal recensies voor je verzameld zodat je kunt zien dat er binnen de groep nog veel meer lovende reacties zijn van cursisten.
review-unstoppable-mindset5
review-unstoppable-mindset
review-unstoppable-mindset
review-unstoppable-mindset
review-unstoppable-mindset
review-unstoppable-mindset

The Unstoppable Mindset cursus kopen

De cursus kun je op twee manieren aanschaffen. Ben je overtuigd en heb je het geld liggen? Ga dan all-in en doe die eenmalige betaling. Je bespaart aan het einde van de streep bijna 100,-. 
 
Mocht je het geld niet in een keer kunnen betalen dan geeft Jia je de mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen.

Unstoppable Mindset
Eenmalige betaling

2997
497 Eenmalig
 • Voordelige keus​
 • Voor als je er echt voor wilt gaan dan is dit de beste commitment die je kunt maken.
 • 100% Commitment
Beste keuze

Unstoppable Mindset in 2 termijnen

297 in 2 termijnen
 • Veilige keus​
 • Voor als je nog een beetje onzeker bent.

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *