Cursus Bol Masterclass Winston zwemmer

Bol Masterclass 4.0 Review + ervaringen 2021

LET OP: Bol Masterclass is gestopt!

Dit is het nog betere alternatief:

Winston Zwemmer die jouw moet leren een e-commerce zaak te bouwen?

Ik begrijp dat je sceptisch bent. Je wilt natuurlijk eerst weten met wat en wie je te maken hebt en of deze masterclass het jou allemaal goed kan leren.

Telkens weer die enthousiaste kerel op je beeldscherm die roept dat hij miljoenen heeft omgezet.. Dit is wat je moet doen om succesvol te worden, enzovoort. Is dit wel waar? 

Het komt soms over alsof de Bol Masterclass scam is. Vind je niet?

En dit is ook wat een aantal mensen roepen. 

Maar ik ben van mening dat de mensen die dit roepen, de Bol Masterclass cursus niet hebben gevolgd

In de Bol Masterclass 4.0 is Winston Zwemmer jouw nieuwe mentorWinston Zwemmer is dé E-commerce expert van Nederland en België. Samen met Unstoppable runt hij een e-commerce miljoenenbedrijf en staat hij als CEO aan het hoofd van de snelst opkomende e-commerce business van Nederland en België. 

Hij leert jou alles wat je moet weten om zo snel mogelijk naar de €10,000,- p/m op te schalen.

Ik heb de Bol Masterclass van a tot z gevolgd. Ik kan je nu alvast verklappen: “Wat je in de Bol Masterclass 4.0 leert, zul je nooit ergens op school leren!” Waarom niet? Waarschijnlijk omdat ons scholensysteem nog uit het jaar 1980 stamt.

Vandaar ook deze review. Ik deel hier graag mijn ervaringen over het Bol Masterclass pakket. Waarom ik er wel voor gegaan ben

Wat je in de Bol Masterclass leert, zul je nooit ergens op school leren!

Voordat je verder leest, check de onderstaande video over internet goeroes. Ook Winston (Die voorheen de Bol Masterclass mentor was) wordt door veel mensen als internet goeroe gezien. Maar kloppen deze verhalen wel?

LET OP: Bol Masterclass is gestopt!

Dit is het nog betere alternatief:

Inhoud

Wie ik ben en waarom deze Bol Masterclass 4.0 review?

Ik ben Matthijs van den Oever en ik heb een grote interesse in de mogelijkheden en technieken om online geld te verdienen. Ik zie namelijk dat er op het moment een flinke verschuiving plaats vindt.

Er zijn steeds meer mensen die klaar zijn met hun 9 tot 5 baan dus daarom op zoek gaan maar iets anders. Iets beters, waardoor je meer tijd overhoud om leuke dingen te doen. Samen met je kinderen of lekker alleen. Gewoon je leven kunnen leiden zoals jij dat wilt. En toch het hetzelfde of zelfs meer geld te verdienen dan wat je hoofdzakelijk doet voor je baas.

Je wilt af van die dagelijkse sleur. Je wilt zelf kunnen bepalen hoe laat de wekker 's ochtends gaat, zelf bepalen hoe je je dag indeelt, zelf bepalen welke dagen je naar het strand of de dierentuin gaat wanneer het mooi weer is.

Je wilt gewoon vrijheid zodat je niet meer aan je baas hoeft te vragen of je naar de tandarts mag.. Hoe fijn zou dat zijn? 😉

Zo…. Lekker heejj!

Want wie wil er nou niet zijn eigen tijd indelen, maar dan met de zelfde financiële zekerheid die je hebt met een vaste baan.

Deze unieke lifestyle is het snelste en gemakkelijkst te realiseren wanneer je online gaat ondernemen!

Ik help mensen door het bieden van tips en mogelijkheden hoe je het beste en snelste kunt starten met een online business.

Meestal zijn het niet alleen de technieken die ervoor zorgen dat je online geld gaat verdienen. Er moet namelijk ook wat veranderen aan je mindset.

“Online geld verdienen draait hoofdzakelijk om het verkrijgen van de juiste financiële mindset”

Bol Masterclass bedacht door Jia Ruan

Zoals jullie wellicht weten is de bol masterclass eerst opgezet door Jia Ruan. Richt zich nu alleen op het runnen van het bedrijf Unstoppable.

Is Jia Ruan echt succesvol?

Het is fijn om te weten of Jia Ruan echt succesvol is geworden door het bouwen van zijn e-commerce business. Om hier achter te komen hoefde ik niet lang te zoeken.

Uiteindelijk kwam ik bij dit item terecht:

Jia is dus werkelijk succesvol. Hij heeft binnen 12 maanden nadat hij z'n business is gestart, z'n eerste Miljoen omgezet en vele volgden daarna.

Hij geeft daarbij ook aan dat het keihard werken is en de miljoenen niet vanzelf naar je toe komen.

Je moet bereid zijn om all in te gaan. Je moet bereid zijn om feestjes of gamen op te offeren. Pas dan is het mogelijk om succesvol te worden en veel geld te verdienen.

Jia heeft meerdere businesses. Met zijn eerste e-commerce business waarmee hij verkoopt via Bol.com verdiende hij al na een aantal maanden meer dan 16.000 euro per maand.

Veel mensen vroegen zicht toen af hoe hij dit deed. Omdat Jia ondernemer is zag hij een nieuwe kans. 

Hij wilde andere mensen leren om dit ook te kunnen doen.

Hier vanuit is zijn nieuwe business “Unstoppable” geboren. Deze business runt hij samen met Mitchell Weijerman en Virgil Brewster. Ondertussen bestaat het team Unstoppable al uit meer dan 10 man!

Met het Miljoenenbedrijf Unstoppable willen ze #1 business school worden. Er worden dan ook meerdere online cursussen verkocht.

Winston Zwemmer is het nieuwe gezicht van de Bol Masterclass

Yes! Winston Zwemmer, Online Ondernemer en E-commerce Expert, heeft het stokje van Jia Ruan overgenomen.

Wie is Winston zwemmer?

Voorheen verzorgde Jia Ruan samen met Vince Ruiter de complete Bol Masterclass. Maar daar is dus vanaf nu een einde aan gekomen. Jia Ruan is gestopt!

De Bol Masterclass cursus is geheel opnieuw opgenomen en verbeterd met behulp van coach Winston. We zijn inmiddels bij versie Bol Masterclass 4.0.

Omdat Winston Zwemmer ook alle Ads op Youtube gaat verzorgen zullen hem net zoals Jia Ruan regelmatig voorbij zien komen in nieuwe advertentie video's op Youtube. Fijn voor de afwisseling. 😉

Wat deed Winston Zwemmer eerst?

Winston zwemmer was voorheen personal trainer en had z'n eigen bedrijf WZPT in Rotterdam. Naast dat hij personal trainer was verkocht hij ebooks en online trainingen.

Na 2012 heeft hij de swich gemaakt naar e-commerce en heeft inmiddels miljoenen omgezet

Omdat het coachingsbloed hem nog steeds drijft, heeft hij ervoor gekozen om e-commerce en coaching te combineren voor de Bol Masterclass! 

Een geweldige nieuwe aanwinst dus voor Unstoppable. 

LET OP: Bol Masterclass is gestopt!

Dit is het nog betere alternatief:

Bol Masterclass Winston Zwemmer

Belangrijk: Winston Zwemmer helpt je bij het verkrijgen van de juiste mindset

Is jou vroeger ook gevraagd: “Wat wil je later worden als je groot bent?”

En is jou ook verteld dat je een goede opleiding moet doen, goede cijfers moet halen, een vaste baan zoeken? Zorg ervoor dat je goede werknemer wordt met een goed en vast salaris!

Dit is precies wat ze ook bij mij thuis riepen. Gemiste kans!

Daarom is mindset zo belangrijk?

Je moet bereid zijn om verder te reiken dan de veiligheid van een vaste aanstelling.
Mindset is waarschijnlijk het allerbelangrijkste om verder te komen dan waar je nu staat. Bijna iedereen om je heen vertelt jouw dat het ontzettend belangrijk is om een vaste baan met een vast inkomen te hebben.

Met behulp van een de juiste mindset kan ook jij jouw salaris plafond doorbreken!

Er wordt ons vertelt dat je een vaste baan met een vast salaris moet hebben om rond te kunnen komen en alle kosten te kunnen betalen die we maandelijks kwijt zijn aan abonnementjes zoals: “Netflix, Spotify je telefoon, enzovoort”.

Aan de ene kant is dit ook zo natuurlijk maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

Hoe moeilijk is het om je mindset te veranderen?

Het is niet heel makkelijk. Je ondergaat namelijk een complete financiële transformatie, jouw idee over het verdienen van geld moet worden omgegooid. Je moet bereid zijn door te zetten en je angsten te overwinnen. En dit is voor de meeste mensen lastig.

Maar de beloning aan het einde van de rit is voor 100% de moeite waard. Zie de Bol Masterclass als jouw reis naar financiële vrijheid! Dan wordt de reis ernaartoe een stuk makkelijker.

“Je moet bereid zijn door te zetten en je angsten te overwinnen.”

Ben je van plan de Bol Masterclass van Winston Ruan te volgen dan hoef je je over het overwinnen van je angsten en het veranderen van je mindset geen zorgen te maken. Tijdens de gehele masterclass zorgt Winston Zwemmer ervoor dat jouw mind volledig in de juiste financiële stand wordt gezet.

Cursus Bol Masterclass Winston zwemmer

Wat leer je in de Bol Masterclass 4.0

Je leert een complete e-commerce business opzetten. In grote lijnen leer je hoe je producten inkoopt vanaf websites zoals Alibaba en deze producten winstgevend verkoopt via de website Bol.com.

Je leert doormiddel van een stap voor stap vooraf opgenomen videotraining hoe je dit gehele proces kunt opzetten. Het voordeel hiervan is dat je het in je eigen tijd kunt volgen. Je kunt de video's volgen op je desktop, of mobiel overal waar je maar wilt.

Er is geen technische kennis of ervaring nodig want alles wat je moet weten wordt  stap-voor-stap uitgelegd in de training.

Het lijkt simpel en eigenlijk is dit ook zo. Alleen wat ik eerder al zei komt er een stukje mindset bij kijken. En dit is waar Winston ook behoorlijk op inzet.

Geloof me die mindset dit heb je nodig om je doel te bereiken. En nu je me toch gelooft, geloof me dan ook dat wanneer je over de juiste mindset beschikt dit je een heerlijk gevoel bezorgt. 💆🏻‍♂️

Inhoud van de Bol Masterclass

De Bol Masterclass bestaat uit 4 Modules en 23 lessen. De lessen varieren van 10 minuten tot 90 minuten, zijn actie-gericht en hebben ondersteunende PDF's werkboeken en quizen.

Aan het einde van iedere module moet je je kennis testen om door te kunnen naar de volgende module. Zo weet je zeker dat je de stof goed in je op neemt en daadwerkelijk klaar bent om door te gaan.  

Module 1: Grond

Les 1: Welcome To The Winning Team

In deze les leer jij waar je de besloten FB groep vindt en krijg je te weten waar de wekelijkse mastermind calls plaatsvinden. Het tweede deel van de module gaat over waarom mensen falen of juist succes behalen.

Les 2: Het Business Model

In deze les leer je hoe het e-commerce model is ontstaan en hoe het is gegroeid tot een enorme goudmijn. Vince laat zien welke soorten bol bedrijven actief zijn op het platform en hoe je deze kunt herkennen. Vervolgens worden de platformen uitgelegd die we gaan gebruiken om zo goed mogelijk te werk te gaan.

Les 3: Course Overview

In deze les leer je hoe de cursus in elkaar steekt, wat het doel is van de cursus en wat je kunt verdienen met het business model.

Les 4: De Foundation

In deze les leggen we de fundering voor het starten van jouw avontuur. Op veel plekken moet je een account aanmaken en uiteraard moet jij je gaan inschrijven om officieel ondernemer te worden! De basis van alle accounts voor de verschillende platformen vind je hier.

Module 2: Zaadje

Les 1: Product Research Roadmap

Vanaf nu krijg je een compleet andere kijk op het Bol.com platform, je gaat het nu vanuit het oogpunt van de producent bekijken. Ook krijg je de Product Research Roadmap, die staat centraal in deze gehele module

Les 2: Het Geschikte Product

Een geschikt product is een product wat jou gegarandeerd geld oplevert. Maar er zijn een aantal eisen zoals trends, keuringsdiensten etc.

Les 3: De Perfecte Listing

In deze les leer je hoe een product het beste kan weergeven op Bol.com. Een listing bestaat uit o.a. afbeeldingen, titels, beschrijvingen en hebben grote invloed hebben op jouw research methode!

Les 4: De Juiste Categorie

De juiste categorie vinden waarin jij je merk gaat opbouwen, dat is natuurlijk het ultieme doel! In deze les leer je wat de criteria zijn en hoe je zwaktes herkent in een categorie zodat jij de verkopers daar kunt verslaan.

Les 5: Het Ultieme Product

Een product kopiëren is nooit een optie, je product onderscheiden is een must! Met behulp van deze 5 manieren ben jij in staat om het ultieme product te creëren.

Les 6: Product Research Met unieke Chrome extentie

Een chrome-extensie met enorm veel waarde. Hiermee kun je direct de omzet van je producten zien, maar ook zie je op welke manieren er naar het product wordt gezocht. Maak gebruik van deze handige tool als je research doet!

Les 7: Live Research Training

In deze les stap je in de gedachten van Vince. Hij laat stap voor stap zien hoe hij geschikte producten vindt!

Module 3: Plant

Les 1: De Juiste Leverancier

Je bent aangekomen bij het inkoopproces. In deze les leer je waar een goede leverancier aan moet voldoen en en hoe je deze kunt vinden. Deze les leert jou ook hoe je het eerste contact legt met fabrieken in China.

Les 2: Het Contactproces

Het contactproces met de leverancier is een skill die je moet beheersen. Deze skill helpt jou om de beste deals te krijgen met je leverancier, er zit namelijk een bepaalde psychologie achter en die leer je in deze les.

Les 3: De Order Plaatsen

Als je een akkoord hebt met je leverancier dan kan de order geplaatst worden. Het gaat dan echt beginnen! In deze les leer je alles over de verschillende verzendmethoden, Incoterms en de betaling.

Les 4: Winsten Berekenen

Je winsten berekenen is altijd enorm belangrijk. In de les wordt behandeld hoe je naar je kosten en opbrengsten kunt kijken. Die ene handige Chrome extentie heeft een prachtige calculator voor je winsten, maar dit kan je ook berekenen met onze eigen profit sheet.

Les 5: “Het Perfecte Moment”

Hier leer je wat het perfecte moment is om te starten.

Module 4: Boom

Les 1: Fundering Voor Het Lanceren

In deze les leg je de fundering voor je jouw product online gaat zetten, hierbij helpt het algoritme van bol.com je om je product te lanceren.

Les 2: Optimale Titel

In deze les leer je hoe een optimale titel wordt vormgegeven. Met behulp van keyword analyse en de juiste layouts zorg je voor de beste titel in je categorie.

Les 3: Optimale Afbeeldingen

60% van de mensen zijn visueel ingesteld. Dat betekent dat afbeeldingen het belangrijkste onderdeel van je listing zijn. In deze les ligt de focus op het maken van afbeeldingen voor een maximale conversie.

Les 4: Optimale Productbeschrijving

In deze les leer je hoe je de optimale beschrijving van je product maakt. Keywords combineren met de juiste lay-out en het benoemen van alle voordelen leer je hier.

Les 5: Product Lanceren

Een product verkoopt niet zomaar optimaal. Daar moet aandacht aan besteed worden. Deze les is gefocust op het bepalen van je prijs en het gebruiken van sponsored products.

Les 6: Product Verzenden Vanuit Huis

In deze les leer je hoe je producten vanuit huis naar de klant stuurt.

Les 7: Product Verzenden Naar LvB

In deze les leer je hoe je de zending naar LvB aanmaakt en verzend.

Ben jij klaar voor de Bol Masterclass? Meld je dan aan via deze 75% kortingslink >>> (Tijdelijke actie)

Bol Masterclass gratis downloaden

Voor wie is de Bol Masterclass geschikt?

De Bol Masterclass is geschikt voor iedereen die wil op zoek is naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe inkomstenbron of als je gewoon extra geld wil verdienen.

Ben je ondernemer, werknemer of als nog een opleiding volgt, dan is het mogelijk om naast je huidige werkzaamheden op te starten. Maar wil je echt veel geld verdienen, dan advieseer ik je altijd om all-in te gaan.

Als je nog niet over een bedrijf beschikt dan kun je een gemakkelijk een KVK nummer aanvragen. Je wordt hier tijdens de masterclass hier van a tot z in begeleid.

Wil je niet de fouten maken die Winston Zwemmer heeft gemaakt voordat hij tot deze sleutel tot succes is gekomen? Of als je niet alles zelf wilt hoeven uitvinden, dan is deze masterclass geschikt voor jou.
Deze masterclass zal je ongetwijfeld veel tijd besparen

Het is niet voor iedereen

Wanneer je niet gelooft dat het mogelijk is om extra inkomen te verdienen via internet of als je niet in bereid bent een betere versie van jezelf te maken, dan wordt deze training erg lastig voor je.

Bol-Masterclass-The-Tribe

Waardevolle community

In een community met meer dan 5500 leden heb je allemaal gelijkgestemden die ook allemaal de Bol Masterclass volgen. 

Deze community is zo ontzettend waardevol! 

Alles draait om je netwerk. Hierdoor kom je in de flow en word je als het ware meegesleept door alle moeilijkheden.

Vergelijk het met een wedstrijd waar het publiek langs de kant staat om je er doorheen te loodsen. Dit heb je echt nodig om resultaat te behalen.

In deze community kun je op zoek gaan naar een accountability partner of partners waarmee je kunt samenwerken om nog sneller je doelen te bereiken.

Maandloon-bol-masterclass
Succes-bol-masterclass-gratis

Bol Masterclass 4.0 kopen

Er zijn 2 opties om de Bol masterclass te kopen. De eerste optie is door een eenmalige betaling te doen van geen €2997,- maar €997,- De tweede keus is om 5x een bedrag van €250,- over te maken. Je bent dan aan het einde van de streep meer geld kwijt, maar je hoeft niet ineens een groot bedrag te betalen.

14 dagen niet goed geld terug garantie

Wat ik persoonlijk altijd fijn vind is dat je voordat je echt ergens aan begint je het eerst even goed kunt bekijken of kunt testen. 

Je krijgt namelijk 14 dagen de kans op de gehele Bol Masterclass te testen.

Je loopt dus geen enkel risico. Als achteraf blijkt dat het toch niks voor je is, dan kun je simpelweg een mailtje sturen en vragen om een terugbetaling.

Bol Masterclass 4.0
Eenmalige betaling

2997
997 Eenmalig
  • Voordelige keus​
  • Voor als je er echt voor wilt gaan dan is dit de beste commitment die je kunt maken.
Populair

Bol Masterclass 4.0
in 5 termijnen

250 in 5 termijnen
  • Veilige keus​
  • Voor als je nog een beetje onzeker bent.

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Bol Masterclass 4.0 Review conclusie

Omdat ik vond dat de Bol Masterclass als scam tot me overkwam was ik sceptisch. Heb eerst lang moeten nadenken om over te gaan op de aankoop. 

Nu achteraf had ik spijt dat ik niet eerder begonnen ben. De complete masterclass is ontzettend waardevol en voor 100% de moeite waard. 

De cursus is een compleet stappenplan van a tot z om je eigen e-commerce bedrijf op te zetten en je producten te verkopen via Bol.com. 

Waar je rekening mee moet houden bij het volgen van de Bol Masterclass is dat je wel iets moet gaan doen voordat je daadwerkelijk geld gaat verdienen. 

Dit is wat mensen gek genoeg vaak vergeten. Het is hard werken, maar kom op. ALLES wordt je voorgekauwd.

De 997,- is de Bol Masterclass 4.0 meer dan waard! 

Al met wil ik zeggen doe het wanneer je een e-commerce business wilt starten en als je uit de dagelijkse sleur wilt.

Doe het niet wanneer je geen zin hebt om ook daadwerkelijk iets te doen voor je centen. Want ja, je moet er wel wat voor doen.

Ook wanneer je niet gelooft dat het mogelijk is om extra inkomen te verdienen via internet of als je niet in bereid bent een betere versie van jezelf te maken, dan wordt deze training erg lastig voor je.

LET OP: Bol Masterclass is gestopt!

Dit is het nog betere alternatief:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *