Cursus Bol Masterclass Winston zwemmer

Bol Masterclass Gratis training volgen

LET OP: Bol Masterclass is gestopt!

Dit is het nog betere alternatief:

Hoe klinkt het jou in je oren om je baan vanuit huis te starten?

Misschien heb je hebt nog wat tijd over, maar niet de financiën en energie om echt iets van de grond te krijgen? Je hebt de kennis niet om een online webshop te starten.

En wie gaat je helpen op het moment dat je er even niet alleen uitkomt?

Herken je bovenstaande gedachten, maar weet je niet hoe deze om te buigen tot acties?!

Mij kwam het ontzettend bekend voor. En de gedachte dat het mij moeite gaat kosten om een online webshop op te zetten, maakte het helemaal lastig..

Winston Zwemmer heeft deze gedachtes teniet gedaan en is wél actief met zijn idee online aan de slag gegaan.

Lees snel verder voor mijn verhaal over de gratis Bol Masterclass training 

Inhoud

Waarom zou je actie moeten ondernemen?

 • Omdat je het thuis vanaf de bank op kan zetten
 • Lekker met een kop koffie in pyjama
 • En omdat je flink wat geld kunt verdienen

Klinkt natuurlijk allemaal ontzettend mooi. Dat dacht ik ook…

Online zaken doen moeilijk?

Nee, helemaal niet! En het is eenvoudig vorm te geven als je de juiste kennis in huis hebt. Maar hoe kom je aan die kennis?

Zeker als je misschien een baan hebt in een totaal andere branche, of de mooie taak hebt om voor je kinderen te zorgen.

Een goede opstap naar jouw droombaan vanuit huis kan de Bol Masterclass zijn.

Wil je bekijken of dit wel echt iets voor jou is? Start dan met de bol masterclass gratis training. Winston geeft deze unieke gratis training en de masterclass omdat hijzelf ook ooit is begonnen op het punt waar jij nu staat. Winston kan je dus als geen ander helpen om over deze lastige drempel heen te komen.

Winston kan je als geen ander helpen om over deze lastige drempel heen te komen.

Hoe kan Winston Zwemmer jou helpen?

Je hebt een geweldig mooi idee, een berg met ambitie, maar nog geen concreet plan. Met zit de gedachte dat het vast veel tijd zou gaan kosten, veel moeite en je zit vooral met de vraag: “hoe kan ik dit dan vorm gaan geven”?

In de cursus die Winston aanbiedt leer je hoe je in een korte tijd van een idee en online webshop kan maken. Daarnaast leer je anders denken, zodat jouw webshop uniek kan zijn.

Je wordt lid van een omgeving waarin je altijd terug kan vallen voor support. Normaal kost je dit natuurlijk ontzettend veel geld, en nog veel meer tijd. Echter wordt er in de Bol Masterclass gratis cursus aandacht besteed aan hoe Winston er zelf in geslaagd is dit zonder deze aspecten vorm te kunnen geven.

Winston was dus ooit ook die persoon op de bank met een idee, net zoals jij en ik.

De voordelen die de masterclass of training kunnen bieden zijn dat je in een korte tijd leert hoe een online webshop met producten op te zetten, én hier geld mee te verdienen.

Dit leer je door goedkope producten in te kopen en ze met een hoog winstmarge te verkopen. Hier krijg je dan ook alle tips en tricks voor. Dus een goed idee hoeft niet duur te zijn.

Lijkt mij een prima uitgangspunt.

Mij klinkt niets mooier dan én een goedlopend bedrijf hebben. Én hiernaast er een mooi geldbedrag mee kunnen genereren. En niet te vergeten; Je houdt tijd over om vrij te zijn en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Wie wil dat nou niet?

Volledige Bol Masterclass training

Naast de bol masterclass gratis training is er ook de volledige Bol Masterclass training; Bij deze masterclass kom je onder andere de strategieën en technieken van het online verkopen te weten.

Hoe kan je uniek zijn in jouw manier van denken en werken, maar wordt ook altijd gecoacht. Fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Er zijn dan altijd professionals met je mee kijken in het werk wat je doet.

De Bol masterclass is een bewezen werkende scholing, welke door 2000 studenten ook als helpend en ondersteunend gezien wordt.

 • Want wat gaat mij nu uniek maken in het hebben van een online webshop?
 • Hoe moet ik het aanpakken.

Dit zijn vragen die tijdens de masterclass beantwoordt worden. Daarnaast kan op het online portaal van Facebook jouw webshop nog naar een hoger niveau tillen. Vooral door alle tips van cursisten die al een goedlopende online webshop beheren.

Bol masterclass gratis training volgen?

Ben je enthousiast geworden om je in ieder geval al eens te verdiepen in het aanbod van de Bol masterclass of bol masterclass training? Wanneer je de gratis training volgt heb je de mogelijkheid kennis te maken met het aanbod wat Winston heeft. Ben je hierna nog veel enthousiaster geworden?!

Hopelijk jij ook en kunnen we elkaar binnenkort tips en tricks aan uitwisselen op het online Facebookportaal van de Bol Masterclass!

Start hier direct met de gratis Bol Masterclass training >>>

LET OP: Bol Masterclass is gestopt!

Dit is het nog betere alternatief:

Bol Masterclass direct kopen?

Er zijn 2 opties om de Bol masterclass te kopen. De eerste optie is door een eenmalige betaling te doen van geen €2997,- maar €997,- De tweede keus is om 5x een bedrag van €250,- over te maken. Je bent dan aan het einde van de streep meer geld kwijt, maar je hoeft niet ineens een groot bedrag te betalen.

Bol Masterclass
Eenmalige betaling

2997
997 Eenmalig
 • Voordelige keus​
 • Voor als je er echt voor wilt gaan dan is dit de beste commitment die je kunt maken.
Populair

Bol Masterclass
in 5 termijnen

250 in 5 termijnen
 • Veilige keus​
 • Voor als je nog een beetje onzeker bent.

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

LET OP: Bol Masterclass is gestopt!

Dit is het nog betere alternatief:

6 gedachten over “Bol Masterclass Gratis training volgen”

 1. ik wil de level up pakket wel graag kopen maar ben zelf nog niet ingeschreven bij de kvk. heeft dit dan wel nut?

  mvg Niels

  1. Dit kan zeker Niels, maar wanneer je straks echt geld gaat verdienen raad ik je aan om je in te schrijven bij de kvk.

  1. Het is ook zeker voor mensen onder de 18 Hamza. Hoe eerder je erbij bent hoe beter. Jia was zelf 17 toen hij ermee begonnen is.

    1. Als je hem er goed bij helpt dat kan hij er een heleboel van leren. 13 is redelijk jong maar mijn zoon van 11 is ook regelmatig bij me aan het kijken wat ik allemaal aan het doen ben.
     Ik denk dat het belangrijk is dat hij er in geïnteresseerd raakt. Het stukje mindset training kan hierbij erg goed helpen.

     Ik denk dat deze cursus Unstoppeble Mindset ook erg interessant is om eerst te leren. Dit is van dezelfde maker en eigenlijk de basis van heel het leven.

     Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *